Alexanderhoeve Hoogzandveld

share Delen

Over Alexanderhoeve Hoogzandveld

Sinds 2015 is onze winkel gevestigd aan het winkelcentrum Hoogzandveld in Nieuwegein. Ondertussen is de Alexanderhoeve uitgegroeid tot een begrip binnen de kaaswereld en zo hebben ook al vele klanten de weg naar onze winkel gevonden.

Mijn naam is Vincent, op 1 september 2017 heb ik de prachtige Alexanderhoeve winkel op Hoogzandveld overgenomen. Toen nog 23 jaar en waarschijnlijk een van de jongere ondernemers op het winkelcentrum. Met mijn jeugdig enthousiasme, maar al rijke kennis doe ik er alles aan om mijn speciaalzaak te blijven vernieuwen om u die beleving te geven die u zoekt in een kaasspeciaalzaak.

Voorheen kon u vooral bij ons terecht voor Hollandse kaas, buitenlandse kaas, verse noten, wijnen en zoutjes. Tegenwoordig kunnen wij u met trots een nog ruimer assortiment aanbieden. Uiteraard met de eerder genoemde producten, maar door onze dagelijkse zoektocht naar nieuwe, ambachtelijke en mooie producten hebben wij dit weten uit te breiden met onder andere: Prachtige vleeswaren uit Zuid-Europa, de lekkerste chocolade uit Nederland, België, Frankrijk en Italië, de mooiste oliën en azijnen, verse tapas en tapenades, de knapperigste toast en nog veel meer!

Graag zoeken wij samen met u naar de lekkerste kaasjes voor op het kaasplankje, voor de lekkerste hapjes voor bij de borrel en naar de lekkerste wijn of port als borrel! Daarnaast snijden we uiteraard met net zoveel liefde heerlijke plakjes kaas voor op de boterham. Kortom alles voor een lekker avondje of een goed ontbijt. Benieuwd wat we allemaal hebben? Kom eens langs, ons team staat graag voor u klaar!

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan