Apotheek de Roerdomp

share Delen

Over Apotheek de Roerdomp

Betrokken, professioneel, betrouwbaar, verbindend en persoonsgericht; daar staan wij voor als gezondheidscentrum. We zijn een dynamische en innovatieve praktijk gevestigd in de wijk Doorslag/Stadscentrum. Met ons multidisciplinaire team geven wij zorg aan zo’n 7500 patiënten in deze levendige wijk.

Ons team bestaat uit huisartsen, doktersassistenten, fysiotherapeuten, diverse praktijkondersteuners, een diabetesverpleegkundige en een praktijkverpleegkundige. Het gezondheidscentrum heeft een eigen apotheek en het administratieve team neemt taken als huisvesting, Officemanagement, financiën en personeelszaken uit handen. We doen het samen, dat is een regelmatig gehoorde kreet in ons centrum. En zo voelt het ook, wat je functie ook is.

Het gezondheidscentrum is levendig en constant in beweging. Dit laatste wordt in de nabije toekomst heel concreet; we gaan bouwen aan een nieuw gezondheidscentrum, in samenwerking met het wijkbuurthuis. Met als doel een nog betere zorgverlening, samen met de mensen en de organisaties in onze wijk, voor de mensen in onze wijk. We doen het samen.

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan