DigiState

share Delen

Over DigiState

Wilt u een website die altijd bereikbaar is? Werkt u graag met mensen die in begrijpelijke taal kunnen uitleggen wat er fout gaat met uw website of wat misschien minder handig is? DigiState is een managed hosting provider (we bestaan pas sinds 2007) met een vriendelijke maar directe aanpak, DigiState richt zich op het leveren van bereikbare webhosting.

Wij helpen u om op een betaalbare wijze uw webshop, blog of bedrijfswebsite in de lucht te houden. Naast het hosten van uw website(s) helpen wij met uw domeinnaamregistraties (nationaal- en internationaal) , e-mail en beschermen wij u met verschillende diensten tegen hackers.

Voor ons houdt bereikbare webhosting niet alleen in, dat een website altijd bereikbaar is maar betekent dit ook dat wij, met onze helpdesk bereikbaar zijn en communiceren op een manier die iedereen begrijpt, of u technisch onderlegd bent of niet.

Het voordeel van DigiState als bereikbare webhosting partner is dat wij niet alleen verstand hebben van ICT zaken (wij hebben aanwezigheid in meerdere grote Nederlandse datacenters), maar wij kunnen ook mee denken en helpen om de snelheid van uw website te verbeteren. Deze snelheid zorgt niet alleen voor een prettige beleving bij de gebruikers maar zorgt ook voor een goede ranking in Google (SEO).

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan