Succesverhalen
share Delen

Down Under Horeca vindt met succes een Leerling Gastheer/-Vrouw!

Down Under Horeca in Nieuwegein biedt een uniek leerwerktraject aan voor een Leerling Gastheer/Gastvrouw. Deze kans is ideaal voor iemand die enthousiast is over het werken in de bediening en alles wil leren over gastvrijheid in de horeca. Het opleidingsniveau van de kandidaat is minder belangrijk, aangezien Down Under Horeca voor elk niveau een passend leerbedrijf binnen BHG (Bevlogen, Hartelijk en Gastvrij) heeft.

Tijdens dit leerwerktraject zal de leerling gastheer of gastvrouw leren hoe ze, samen met het team, ervoor kunnen zorgen dat het de gasten aan niets ontbreekt. Dit omvat alle aspecten van gastvrijheid, van het opnemen van bestellingen tot het bieden van een onvergetelijke ervaring voor de gasten.

Down Under Horeca is onderdeel van BHG, een groeiende organisatie met 16 toplocaties in Midden-Nederland, waaronder evenementenlocaties en restaurants variërend van grand café tot luxe dineren. "Met plezier horeca bedrijven" is hun motto, en positieve reacties van klanten en tevreden gasten vormen de drijfveer van hun werk.

Dit leerwerktraject biedt de leerling gastheer of gastvrouw een geweldige kans om praktijkervaring op te doen in de horecabranche en een professionele groei door te maken binnen een dynamische en gastvrije omgeving.

Dit succesverhaal laat zien hoe 'Uw Stad Werkt' in Nieuwegein effectief jonge en enthousiaste mensen verbindt met leerrijke kansen in de horeca, waardoor ze kunnen groeien in hun carrière en vaardigheden.