Succesverhalen
share Delen

Nieuwegein Werkt ook succesvol voor C&A Nieuwegein, een parttime verkoopmedewerker aangenomen!

C&A Nieuwegein heeft een Parttime Verkoopmedewerker aangenomen, een mooie aanwinst voor hun team. De functie, met een werkweek van 23 uur, is uitstekend geschikt voor iemand met een passie voor mode en een klant- en servicegerichte houding.

De nieuwe Verkoopmedewerker zal bijdragen aan een optimaal winkelbeeld en klanten inspireren met hun kennis van de laatste modetrends. De verantwoordelijkheden omvatten het helpen van klanten in hun zoektocht naar passende outfits, het bijdragen aan een prettige winkelervaring, en het samenwerken met een team van verkoopmedewerkers, visual merchandisers en (assistent) managers.

C&A zoekt iemand met minimaal mbo werk- en denkniveau, ervaring binnen de retail, goede sociale en communicatieve vaardigheden, en iemand die op de hoogte is van de laatste modetrends om klanten te kunnen inspireren en adviseren.

C&A biedt een marktconform salaris, vergoeding van de reiskosten, een aantrekkelijke pensioenregeling, personeelskortingspas van 20%, 50% korting op werkkleding die bij C&A gekozen mag worden, en mogelijkheden voor ontwikkeling tot Assistent Storemanager.

Dit succesverhaal toont aan hoe 'Uw Stad Werkt' in Nieuwegein effectief bedrijven zoals C&A verbindt met enthousiaste en modebewuste verkoopmedewerkers, die bijdragen aan een positieve winkelervaring en het commerciƫle succes.