Succesverhalen
share Delen

Proeflokaal Bregje vindt een keukenmedewerker via Nieuwegein Werkt!

Proeflokaal Bregje in Nieuwegein heeft een nieuwe Keukenmedewerker aangenomen. Deze veelzijdige functie, met een flexibele werkweek van 0 tot 40 uur, is perfect voor iemand die enthousiast is over het werken in de keuken en die graag bijdraagt aan een geweldige culinaire ervaring voor gasten.

De Keukenmedewerker zal deel uitmaken van een supergezellig keukenteam, verantwoordelijk voor het bereiden van mooie opgemaakte gerechten. De werkzaamheden zijn gevarieerd en bieden ruimte voor creativiteit en eigen inbreng. Ook is er de mogelijkheid om het werkrooster flexibel in te delen, wat het ideaal maakt voor iemand die op zoek is naar balans tussen werk en privé.

Voor deze rol is Proeflokaal Bregje op zoek naar iemand met enthousiasme en motivatie, die een doorzetter is en een flinke dosis flexibiliteit bezit. Ervaring in de horeca is geen vereiste, wat de functie toegankelijk maakt voor iedereen die interesse heeft in het vak en graag wil leren.

In ruil voor hun inzet biedt Proeflokaal Bregje een marktconform salaris, gratis online trainingen via GoodHabitz, korting op opleidingen van NTI, en leuke extra's zoals kortingen op dagjes uit en verzekeringen. Ook staat persoonlijke aandacht en betrokkenheid hoog in het vaandel.

Dit succesverhaal laat zien hoe 'Uw Stad Werkt' in Nieuwegein effectief restaurants zoals Proeflokaal Bregje verbindt met gedreven en enthousiaste medewerkers, die een belangrijke bijdrage leveren aan de culinaire ervaring van de gasten.