Succesverhalen
share Delen

Stern vindt met succes een medewerker verkoopadministratie!

Stern in Nieuwegein heeft een Medewerker Verkoopadministratie aangenomen. Deze uitdagende functie, variërend van 0 tot 40 uur per week, is ideaal voor iemand met ervaring in verkoopadministratie, bij voorkeur in de automotive sector, en een proactieve, klantgerichte instelling.

De nieuwe Medewerker Verkoopadministratie zal zich richten op administratieve taken gerelateerd aan het verkoopproces, waaronder het administratief verwerken van gebruikte voertuigen en wagenparkbeheer. De rol vereist nauwe samenwerking met de verkoopafdeling en de financiële administratie, waarbij de medewerker als de spil tussen deze partijen fungeert.

Voor deze positie wordt gezocht naar een kandidaat met een afgeronde MBO-opleiding niveau 4, ervaring in de automotive sector, uitstekende administratieve en communicatieve vaardigheden, en goede kennis van Microsoft Office. Een flexibele, klantgerichte en stressbestendige instelling is essentieel.

Stern biedt een goed salaris passend bij de werkervaring en leeftijd, een uitdagende functie in een gezellig team, importeurstrainingen, ruime opleidingsmogelijkheden via de Hedin Automotive Academy, goede doorgroeimogelijkheden, de mogelijkheid om deel te nemen aan de fitnessregeling of het fietsplan, en een werkomgeving waar ideeën en eigen inbreng worden gewaardeerd.

Dit succesverhaal illustreert hoe 'Uw Stad Werkt' in Nieuwegein effectief bedrijven zoals Stern verbindt met gekwalificeerde en enthousiaste professionals, wat bijdraagt aan een efficiënte verkoopadministratie en het succes van het bedrijf.