Succesverhalen
share Delen

Nieuwegein Werkt weer succesvol voor Down Under Horeca, een zelfstandig werkende kok aangenomen!

Down Under Horeca in Nieuwegein heeft een Zelfstandig Werkend Kok aangenomen, een essentiƫle toevoeging aan hun keukenteam. De functie, met een werkweek van 28 tot 40 uur, is perfect voor een ervaren kok met een passie voor het kookvak en een enthousiaste persoonlijkheid.

De nieuwe kok zal samenwerken met chef Remco en het bevlogen team, waarbij de focus ligt op de kwaliteit van alle gerechten die de keuken verlaten. Met jaren ervaring als zelfstandig werkend kok, zal de medewerker creatief ingrediƫnten inzetten en zorgen voor tevreden gasten. De kok wordt ook aangemoedigd om op de hoogte te blijven van de laatste trends in de keuken en nieuwe kooktechnieken aan te brengen.

Down Under Horeca zoekt een kok met ervaring in een (groot) restaurant of banqueting, goede kennis van basis-, product- en HACCP-richtlijnen, en het vermogen om onder druk te werken. Optimisme en oplossingsgerichtheid zijn belangrijk, vooral als het gaat om klanttevredenheid.

Het bedrijf biedt een hoger salaris dan de CAO, passend bij leeftijd en ervaring, en een uitdagende functie in een geweldig team. Extra voordelen zijn onder andere 25 vakantiedagen, toegang tot de BHG medewerkersapp, viering van successen, mogelijkheden voor (door)groeien en ontwikkelen, 20% korting bij alle BHG-locaties, en deelname aan een betrokken, positief en behulpzaam team.

Dit succesverhaal toont aan hoe 'Uw Stad Werkt' in Nieuwegein effectief horecatalent zoals Zelfstandig Werkende Koks verbindt met toplocaties zoals Down Under Horeca, waar ze hun culinaire vaardigheden kunnen benutten en ontwikkelen.