Baanmaker

Word Baanmaker en wees een voorloper in de arbeidsmarkt van morgen. Dit doet u door werkplekken toegankelijker te maken en de aanpassingen zichtbaar te maken op ons platform. Meld uw bedrijf vandaag nog aan als Baanmaker en draag bij aan een inclusieve samenleving!

Waarom Baanmaker?

Bredere talentenpool

Krijg toegang tot een groter segment van de arbeidsmarkt, wat uw kansen op het vinden van geschikte medewerkers vergroot.

Sociale impact

Help mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt om actief deel te nemen aan de maatschappij.

Online erkenning

Laat zien dat u vooroploopt in inclusiviteit en maak kans om Baanmaker van het Jaar te worden.

Vergroot uw kansen met Baanmakers

Het concept is simpel maar krachtig. Word Baanmaker door aan ons door te geven welke voorzieningen uw bedrijf aanbiedt. Denk aan mogelijkheden zoals thuiswerken, een rolstoelvriendelijk pand, of andere aanpassingen die het werk voor iedereen toegankelijk maken.

Zo helpt u mensen met een arbeidsbeperking inzicht te krijgen of de vacatures bij uw bedrijf geschikt voor hen zijn.

Inclusieve werkvloer

Heeft u werkplekken gecreëerd die aansluiten bij de vaardigheden van werkzoekenden? Uw Stad Werkt helpt om dit voor uw bedrijf in kaart te brengen. Geef de voorzieningen aan ons door en word Baanmaker. Zo laat u zien dat u zich inzet voor inclusief werkgeverschap en blijft u opvallen in een krappe arbeidsmarkt.

Baanmaker van het Jaar

Door Baanmaker te worden wordt het online zichtbaar dat uw bedrijf praktische oplossingen biedt voor mensen met een arbeidsbelemmering. Bovendien maakt u kans om ‘Baanmaker van het jaar’ te worden. Jaarlijks zal Rabobank de ‘Baanmaker van het jaar’ award uitreiken.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over het worden van Baanmaker? Wilt u weten hoe u uw bedrijf gratis kunt aanmelden of wat de voordelen zijn? Laat het ons weten, we staan klaar om te helpen en bieden graag ondersteuning.

Ben Breedveld

Kevin van Arkel

Contactformulier