Brandenburg Culinair

share Delen

Over Brandenburg Culinair

Wij staan altijd voor u klaar

Onze Private Labels (met zorg ontwikkeld)
De specialiteit van Brandenburg Culinair zijn de Private labels. Binnen de Private Labels serie hebben we allerlei heerlijke smaakvariaties ontwikkeld. Zo hebben we de Culinaire Beenham, de Culinaire Varkenshaas en de Culinaire Rollades. Anno 2018 is Brandenburg Culinair marktleider met de Private Labels. Maar nog belangrijker, de onovertroffen kwaliteit van de Brandenburg Culinaire Slagerij maakt dat nog steeds wekelijks meer consumenten kiezen voor deze beproefde specialiteiten.

Onze Concepten (nóg meer smaakbeleving)
Er is de laatste 20 tot 30 jaar veel gebeurd in vlees als het gaat om de vraagzijde. Brandenburg Culinair speelt hier creatief op in met diverse uiteenlopende concepten: meer variatie, smaak en vooral ook meer beleving. Wij inspireren de consument! Onze (huidige) concepten zijn Meesterstuk (Rosbief, Fricandeau, Lamsbout en Beenham), We Love BBQ en Pulled Meat.

Onze Filosofie (wat wij belangrijk vinden)
Brandenburg Culinaire Slagerij is vanuit een dorpsslagerij in Driebruggen uitgegroeid tot een trendsettende, professionele marktpartij in de retail- en foodservice markt. Door goed samen te werken en te luisteren naar mensen zijn we zover gekomen. Wij vinden het dan ook heel belangrijk om een goede samenwerking te onderhouden met onze afnemers, onze consumenten en ook onze eigen harde werkers. Onze kernwaarden: loyaal, nuchter, zelfverzekerd en innovatief.

Ons motto is samen creëren, samen werken, samen beleven én samen genieten!

Brandenburg is onderdeel van Van Loon Group
Van Loon Group bestaat uit de bedrijven Van Loon Vlees, Brandenburg, ENKCO, Van de Raa, Meat Friends en Best Star Meat. We hebben locaties in Almere, Beilen, Best, Eersel, Holten, Oudewater, Roosendaal en Son/Eindhoven.

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan