Haarmode Hans Plas

share Delen

Over Haarmode Hans Plas

De geschiedenis van Haarmode Hans Plas. Als kapperszoon ging Hans al vanaf zijn 15e aan de slag in de salon van zijn vader. ”Direct van school, de zaak in”.  Maar Hans wilde meer, hij wilde het kappersvak verder doorgronden. Via de firma Schwarzkopf kreeg hij de mogelijkheid om in de leer te gaan bij de toenmalige wereldkampioen in Dusseldorf. Toen hij terug kwam uit Duitsland kende hij alle nieuwe knip-, kleur-, en fohntecknieken.

Begin 70-er jaren van de vorige eeuw krijgt Ben Plas een hartinfarct. Hierdoor word hij gedwongen rustiger aan te gaan doen. Hans krijgt hierdoor een grotere rol in de salon. In 1988 volgt de definitieve overname. Op dit moment is de salon uitgegroeid tot een dames- en herenkapsalon met 5 medewerkers en een stagiaire. Nu voor Hans de pensioenleeftijd steeds dichterbij komt is het tijd voor opvolging; zijn jongste dochter Daphne.

Ons geheim: de knusheid, sfeer en het sociale contact.

Haarmode Hans Plas staat voor aandacht en kwaliteit. We luisteren, geven advies en zorgen voor mooi haar. In onze relaxte omgeving heten wij je graag welkom.

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan