Hospice Oudewater

share Delen

Over Hospice Oudewater

Een bijna-thuis-huis voor mensen in hun laatste levensfase, waar aandacht en zorg centraal staan.
 
Ons hospice is kleinschalig en sfeervol, centraal gelegen in Oudewater. Het is een zogenaamd bijna-thuis-huis. In ons hospice wordt dag en nacht door vrijwilligers, professionele zorgverleners, mantelzorgers en familieleden aandacht en zorg gegeven aan mensen in hun laatste levensfase. Naast de medische- en verpleegkundige zorg is er speciaal aandacht voor de emotionele-, sociale- en geestelijke behoeften van elke individuele gast.

De huisarts geeft de medische zorg en de thuiszorg de dagelijkse lichamelijke verzorging. De vrijwilligers zorgen voor de persoonlijke aandacht en spelen in op de wensen en behoeften van de gast en zijn aanvullend aan de mantelzorger en de familie. Zij nemen geen taken over van de professionele zorgverleners. Familie en vrienden zijn meer dan welkom! Hospice Oudewater biedt een gastvrije plek voor mensen in hun laatste levensfase.

Ons hospice heeft drie gastenkamers, twee badkamers, een woonkamer/keuken en op de bovenetage een huiskamer, logeerkamer, toilet/douchruimte en een kantoor.

In het tuinhuis hebben we een ontmoetingsruimte en opslag.

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan