Nieuws
share Delen

Ferm Werk organiseert banenmarkt op 20 oktober, ben jij er bij?

Op 20 oktober organiseert Ferm Werk een banenmarkt voor werkzoekenden uit de gemeente Woerden, Oudewater en Montfoort. Alle werkzoekenden zijn welkom. Het evenement is dus niet alleen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wel nodigen we werkgevers uit die inclusiviteit belangrijk vinden. Omdat we met nèt dat beetje extra moeite meer mensen mee kunnen laten doen in de maatschappij. Het Leerwerkloket is er ook om je te helpen.
"Er is werk voor iedereen", "Als je écht wilt, kun je gewoon aan de slag!", In deze arbeidsmarkt vind je toch zó wat?!"...

Als je werkzoekend bent, is de kans groot dat je deze uitspraken al eens hebt gehoord. Het klinkt ook logisch, maar gaat niet altijd op. Soms is er nèt iets meer nodig. Soms van jou, maar ook van werkgevers en van ons. Met een beetje meedenken en wat kleine aanpassingen, is er dan toch heel veel mogelijk.

Daarom organiseert Ferm Werk op 20 oktober a.s. een banenmarkt waar je inclusieve werkgevers ontmoet, naar het Leerwerkloket kunt voor advies en wij er zijn om mee te denken met jou en de werkgever als dat nodig is.

Zet jij ook je volgende stap naar (ander) werk?

Wanneer: 20 oktober a.s. 13.00 - 17.00 uur

Wat: 13.00 – 13.30: Presentatie inclusiviteit
13.30 - 16.00: Banenmarkt met werkgevers & Leerwerkloket
16.00 - 17.00: Netwerkborrel

Waar: Ferm Werk Carosserieweg 1, Woerden