Nieuws
share Delen

November horrormaand op de weg: ga dichter bij huis werken!

Voor mensen die met de auto naar het werk gaan belooft het een zware maand te worden. De maand november wordt door het Algemeen Dagblad bestempeld als horrormaand. Automobilisten staan deze maand vroeger, vaker en langer in de file.

In november nemen weinig mensen vrij van werk en daardoor is dit traditioneel gezien sowieso al een drukke maand. Rijkswaterstaat voorspelt dat er dit jaar echter nog meer files zijn dan vorig jaar. Op de A2 (Den Bosch-Utrecht), de A4 (Den Haag-Amsterdam) en de A7 (Hoorn-Zaandam) ontstaan tussen 06.00 en 06.15 uur al de eerste files. Op de A12 bij Utrecht komt daar ook nog eens de renovatie bij van de Galecopperbrug, die al weken voor fileleed zorgt. Die renovatie is uiterlijk 8 november klaar.

Wat zou het toch lekker zijn als u die reistijd niet meer heeft! Afgezien van de hoeveelheid tijd, bespaart het u ook een hoop frustraties. Op Uw Stad Werkt vindt u vacatures dichtbij huis. Neem snel eens een kijkje op onze vacaturepagina en check of er voor jou een leuke baan dichter bij huis in zit!

Automobilisten krijgen maandag al te maken met extra verkeersdrukte. De enorme drukte op de snelwegen zal zeker tot begin december aanhouden.