Nieuws
share Delen

Boost / Promoot uw vacature via Oudewater Werkt

Op Oudewater Werkt kunnen bedrijven geheel kosteloos hun vacatures plaatsen. Voor bedrijven die hun vacature graag extra in de spotlight willen zetten, is er nu ook de mogelijkheid een Facebook-campagne te laten maken door het platform.

Het platform Oudewater Werkt heeft met duizenden lokale bezoekers en vele succesverhalen zijn waarde meer dan bewezen en is in de afgelopen tijd alleen maar verder uitgebreid qua aanbod. Mocht u er toch niet in slagen een geschikte kandidaat te vinden voor die ene vacature, dan kan u vanaf nu voor 75 euro uw vacature extra onder de aandacht brengen. Wij zetten uw vacature(s) dan om in een Facebook-campagne, die we targetten op inwoners uit de directe omgeving, die gedurende zeven dagen extra gepromoot wordt en daarmee een grotere slagingskans heeft.

Naast dat een bedrijf er zo voor kan zorgen dat een vacature extra onder de aandacht komt, zorgen we er zo samen voor dat de vacatures in Oudewater nóg meer onder de aandacht komen bij potentiële werknemers in de omgeving. Voor elkaar, door elkaar!

Wilt u meer informatie of bent u benieuwd naar uitgebreidere campagnes voor uw vacature(s)? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier.