Interviews
share Delen

Schimmel Oudewater vindt nieuwe medewerker: "Vacature was binnen twee weken ingevuld"

Regelmatig krijgen we leuk nieuws in onze mailbox van een bedrijf dat meldt dat een vacature vervuld is via Oudewater Werkt! Deze week meldde Schimmel Oudewater ons (indirect) een vacature vervuld te hebben via het gratis vacatureplatform. Een mooi succesverhaal!

Schimmel Oudewater was op zoek naar een Financieel Medewerker en slaagde er al snel in de vacature te vervullen. "Het ging prima deze keer. De vacature was binnen twee weken naar volle tevredenheid ingevuld", vertelt Erik Schimmel aan Oudewater Werkt. "De nieuwe werknemer had de vacature voorbij zien komen op Oudewater Werkt en heeft vervolgens direct bij ons gesolliciteerd."

Prettig om lokaal personeel te hebben

De nieuwe werknemer gaat administratieve en boekhoudkundige werkzaamheden verrichten voor Schimmel Oudewater. Het leukst van allemaal: het betreft een inwoner uit Oudewater! "We vinden het prettig om lokaal personeel binnen te halen in verband met toenemende verkeersdrukte en de lokale betrokkenheid, al was het voor deze functie geen must", aldus Schimmel.

Wij wensen de nieuwe werknemer heel veel (werk)plezier toe bij Schimmel Oudewater!

Over Schimmel Oudewater
Schimmel Oudewater is een gezond, enthousiast en informeel bedrijf dat veel projecten in de regio heeft en met nieuw materieel en de nieuwste technieken werkt. "We werken met een enthousiaste en betrokken groep mensen aan mooie projecten in de regio", vat Schimmel samen.

Bekijk vacature: Schimmel Oudewater zoekt Kraanmachinist

Schimmel Oudewater zoekt Kraanmachinist

Lijkt het je wel iets om voor Schimmel Oudewater te werken? Momenteel heeft het bedrijf een vacature openstaan voor een Kraanmachinist. "Wij zijn op zoek naar een machinist voor een nieuwe mobiele graafmachine voorzien van GPS 3D machinebesturing; een nieuwe techniek op graafmachines", legt Schimmel uit. "Men kan vanuit de kraan op een beeldscherm het werk zien wat gemaakt moet worden en hoe ver dit gevorderd is. We hebben veel projecten in de regio dus een kandidaat uit de regio zou fijn zijn, maar het is geen must."