Nieuws
share Delen

Oudewater Werkt biedt partnerpakketten aan voor lokale bedrijven

Oudewater Werkt wil met de lokale bedrijven- en vacatureplatformen meer zijn dan een verzamelplek voor lokale vacatures. Oudewater Werkt verbindt namelijk lokale bedrijven met de lokale inwoners. Om dat extra kracht bij te zetten, biedt Oudewater Werkt nu verschillende partnerpakketten. Daarmee kunnen bedrijven hun organisatie of vacature extra in de spotlight zetten, terwijl ze direct het lokale initiatief steunen.

Door uw bedrijf en/of vacatures te promoten via het platform vergroot u de kans op het vinden van lokaal personeel. Dat is waar Oudewater Werkt zich graag voor inzet. We helpen graag bij het bekend maken van uw organisatie en uw vacatures bij de lokale bevolking. Samen hebben we als doel om lokale inwoners / werkzoekenden aan uw bedrijf te koppelen.

Om de kans op een lokale match te vergroten, bieden we verschillende partnerpakketten aan. Zo kunt u - afhankelijk van de stad waar uw bedrijf gevestigd is - sponsor, partner of initiatiefnemer van het platform worden. Door een pakket af te nemen, vergroot u de kans op het vinden van lokaal personeel, maar laat u ook zien dat u een lokaal betrokken partij bent. Met uw afname van een partnerpakket vergroot u namelijk het marketingbudget van het platform, en steunt u de verdere ontwikkeling van het platform Oudewater Werkt.

Benieuwd naar deze partnerpakketten? Stuur ons een mailtje!

[email protected]