Interviews
share Delen

Snel Transporten Lopikerwaard BV is initiatiefnemer: “Zelf aangeven wanneer je wilt werken, is voor studenten en schoolverlaters natuurlijk ideaal”

Snel Transporten Lopikerwaard BV is voor veel mensen een begrip in de regio. Belangrijkste diensten zijn pakketbezorging, nationaal transport en spoedritten. Dit bedrijf startte in 2004 met één busje en dat er in de loop der jaren veel is gebeurd is vanzelfsprekend. Hoe gaat een servicegerichte organisatie om met veranderingen in de branche? En waar liggen de aandachtspunten voor de toekomst? Maak via Uw Stad Werkt kennis met deze nieuwe initiatiefnemer van Oudewater Werkt. Naast partner van Oudewater is Snel Transporten Lopikerwaard ook vriend van de Stad in de plaatsen Schoonhoven, IJsselstein en Lopik.

Dankzij zijn eigen ervaring binnen het bedrijf nam Nick Snel de functie als directeur in 2019 over van zijn vader. Nick runt de onderneming samen met bedrijfsleiders Hugo Peters en Sven Boelen die er sinds 2007 en 2011 werkzaam zijn, en zelf ooit begonnen zijn als pakketbezorgers. De focus is een gezond bedrijf blijven en daarnaast continu bezig zijn met innovaties en verduurzaming wat past bij de tijd van nu.

Pakketbezorgers blijven onmisbaar voor Snel Transporten Lopikerwaard BV en daarom lijkt het hen een goed idee om meer zichtbaarheid te krijgen in de eigen regio. “Ons team is jong en heel divers als je kijkt naar het soort mensen. Heb je een rijbewijs en ben je servicegericht, dan kun je bij ons direct aan de slag voor kortere of langere tijd. Voor studenten is dit ook een interessante bijbaan, want je kunt dit werk makkelijk combineren met je studie. Wil je bijvoorbeeld 8 uur per week werken? Geen probleem!”

Jongeren die nog studeren of schoolverlaters, starters op de arbeidsmarkt, kennismaken met Snel Transporten Lopikerwaard BV kan direct. Groot voordeel is dat het bedrijf flexibel is en dat je zelf kunt aangeven wanneer je wilt werken. Ideaal te combineren voor of na schooltijden. Meer uren werken kan ook altijd en zo bieden we onze pakketbezorgers een parttime of fulltime baan. En, stel, je hebt net je rijbewijs gehaald en je wilt extra rijervaring opdoen. Of je hebt de ambitie om vrachtwagenchauffeur te worden. Op jouw niveau krijg je ontzettend goede begeleiding als tussenstap of opstap in jouw loopbaan.

“Juist doordat we met een jong team werken hangt er een informele sfeer. We zijn een typisch lokaal bedrijf. Betrokken, ons kent ons en collega’s kennen elkaar van de voetbal of het uitgaansleven. Die sfeer is gewoon altijd goed en zeker ook relaxt. Voor en na het werk doen we een bakkie met elkaar en kletsen we over van alles en nog wat. Uiteraard niet verplicht, iedereen is vrij om te doen waar hij of zij zin in heeft.”

Woon je in Schoonhoven, IJsselstein, Lopik of Oudewater en zoek je binnen jouw regio een flexibele baan in de transport als pakketbezorger? Dan kun je per direct werken bij Snel Transporten Lopikerwaard BV.

Nieuwsgierig? Bekijk hier de actuele vacatures van Snel Transporten Lopikerwaard BV! Wil je een keer contact opnemen met Snel Transporten Lopikerwaard BV? Dat kan hier!