Interviews
share Delen

Velegro in Oudewater: “Droom jij van een baan in de techniek? Bij Velegro kan het!”

Velegro is een full service elektrotechnisch installatiebedrijf werkzaam in kantoren, scholen, fabriekshallen, woningbouw, exclusieve villa’s, renovatieprojecten en zorghuisvesting. Directeur Ron van Leeuwen vindt het leuk om zijn enthousiasme voor de techniek in het bedrijf uit te stralen. Mensen die daar net zo over denken, dat zijn de mensen die zij zoeken.

Inmiddels kan Velegro elke dag vertrouwen op een vaste kern van zo’n 35 medewerkers. Er komen steeds weer nieuwe, uitdagende opdrachten bij en de specialisatie en deskundigheid in het werk wordt steeds belangrijker. Dit komt vooral door de vraag naar energiezuinige oplossingen. Zo worden ook fabriekshallen, scholen, zorginstellingen en exclusieve villa’s steeds vaker voorzien van slimme installaties (smart buildings), zowel in de nieuwbouw als in renovatieprojecten.

Velegro staat bekend om kwaliteit, vakmanschap en een goed georganiseerd beleid voor haar medewerkers. Onderling samenwerken en elkaar versterken, mogelijkheden voor zij-instromers, trainingen kunnen volgen en doorgroeien naar een functie die je misschien nooit had kunnen bedenken. Zo zijn er collega’s ooit begonnen als stagiair die nu projectleider zijn of zelfs in het management zitten.

Ron van Leeuwen: “Velegro is een gemoedelijk en collegiaal bedrijf, weinig stressvolle toestanden. Centraal staat dat je elkaar helpt. Is er een probleem, dan lossen we het samen op. Die samenwerking onderling is best bijzonder. We werken hard en hebben het naar ons zin. De manier waarop we werken, daar ben ik trots op. Ik denk ook dat we daarmee nieuwe mensen een mooie loopbaan kunnen bieden binnen ons bedrijf. Ga je nog naar school, ben je zij-instromer of de jongste niet meer? Als je een goede instelling hebt, dan maken wij van jou een vakspecialist met een gouden toekomst.

Meedenken met onze medewerkers, persoonlijke ontwikkelingen, een goede balans tussen werk en thuis, maar ook een goede sfeer op het werk, goede spullen, goed gereedschap en de nodige ontspanning. Allemaal zaken waar we bij Velegro oog voor hebben. Ben je geïnteresseerd? Dan kun je ons bellen of mailen om kennis te komen maken. Een proefdag meedraaien kan ook. En heb je nog niet zoveel ervaring? Dat maakt niet uit. Vraag naar onze eigen opleidingscoördinator en maak kennis met onze zelf ontwikkelde virtuele opleidingen om het vakgebied op een eenvoudige manier te ontdekken. Daarnaast is de praktijk natuurlijk ook een fantastische leerschool en laten we mensen met minder ervaring op pad gaan met doorgewinterde elektromonteurs.”

Meer info over werken bij Velegro? Check dan deze pagina!