Succesverhalen
share Delen

Een succes voor Administratiekantoor Hoogendijk met een nieuwe Financieel boekhoudkundig medewerker!

Administratiekantoor Hoogendijk in Oudewater heeft een nieuwe financieel boekhoudkundig medewerker aangenomen. De functie vereiste een kandidaat die zowel zelfstandig als proactief kan werken, met sterke communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

De verantwoordelijkheden van de nieuwe medewerker omvatten het voeren van administraties voor een vaste groep klanten, het opzetten en inrichten van administraties, het onderhouden van klantcontacten over administratieve verwerking, werkzaamheden in de loonadministratie, en het voorbereiden van jaarstukken en tussentijdse overzichten.

Voor deze positie was een HBO- of MBO+-opleiding in een financieel-administratief gebied vereist, met een voorkeur voor kandidaten met affiniteit voor financiƫle en fiscale software en Office 365.

Administratiekantoor Hoogendijk bood een marktconform salaris, flexibiliteit in werktijden en dagen, een prettige werkomgeving, studiemogelijkheden en doorgroeimogelijkheden. Deze aanwerving draagt bij aan het verder versterken van hun team en het leveren van uitstekende dienstverlening aan hun klanten.