Succesverhalen
share Delen

Een nieuwe Warehouse Employee voor Dechra/AST Farma!

Dechra/AST Farma in Oudewater heeft onlangs een nieuwe warehouse medewerker aangenomen. De rol omvat een breed scala aan taken in het magazijn, waaronder het ontvangen, controleren en registreren van inkomende goederen, orderpicken, en het verzendklaar maken van bestellingen voor dierenartspraktijken. Daarnaast behoort het opruimen en schoonhouden van de werkomgeving tot de verantwoordelijkheden, evenals het waarborgen van de kwaliteit van de geneesmiddelen (GDP).

De ideale kandidaat voor deze functie moest flexibel, gedisciplineerd, zelfstandig en klant- en servicegericht zijn, met een positieve instelling en goede communicatieve vaardigheden. Dechra/AST Farma zocht iemand die zichzelf herkent in de competenties van een teamspeler, sociaal, accuraat, verantwoordelijk, betrouwbaar, gestructureerd en zelfstandig.

Dechra/AST Farma bood een zelfstandige en veelzijdige functie in een hecht team, met marktconforme arbeidsvoorwaarden die overeenkomen met de zwaarte van de functie. Met deze aanstelling versterkt het bedrijf zijn team en blijft het zijn hoge standaarden in logistieke processen en klantenservice handhaven.