Succesverhalen
share Delen

Arco Architecten BNA vindt Receptioniste/Secretaresse via Oudewater Werkt!

Arco Architecten BNA in Oudewater heeft onlangs een nieuwe receptioniste/secretaresse aangenomen. Deze deeltijdfunctie, van 20 uur per week verdeeld over 4 of 5 dagen, biedt een gevarieerd takenpakket.

De nieuwe medewerker gaat aan de slag met een breed scala aan taken, waaronder het beheren van de website, social media, en CRM-programma, het uitvoeren van boekhoudkundige taken, en het gebruik van Microsoft Office, waaronder PowerPoint en Indesign. Daarnaast wordt van de receptioniste/secretaresse verwacht dat zij een uitstekende gastvrouw is en bijdraagt aan een ordelijke en efficiënte kantooromgeving.

De ideale kandidaat voor deze rol beschikte over een afgeronde opleiding MEAO of gelijkwaardig, uitstekende communicatieve vaardigheden, en een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Arco Architecten BNA biedt een prachtige werkomgeving in een rijksmonument in het hart van het Groene Hart, een jong, veelzijdig, en dynamisch team, en salariëring conform de CAO voor architectenbureaus. Met deze aanwerving verstevigt Arco Architecten BNA haar administratieve en secretariële ondersteuning, wat essentieel is voor hun dagelijkse operaties en klantenservice.