Succesverhalen
share Delen

Juffermans Machinebouw vindt met succes een administratief medewerker!

Juffermans Machinebouw in Oudewater heeft een nieuwe administratief medewerker aangenomen. De functie bestaat uit een breed scala aan taken, waaronder urenverwerking, HR werkzaamheden, het beheren van social media, en algemene administratieve werkzaamheden.

De ideale kandidaat voor deze rol was iemand die nauwkeurig en betrouwbaar werkt, zowel zelfstandig als in teamverband, met een minimaal afgeronde MBO opleiding. Goede beheersing van de Nederlandse taal en sterke communicatieve vaardigheden waren ook belangrijk.

Juffermans Machinebouw biedt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband, een uitdagende functie binnen een familiaire organisatie, gezellige collega’s, vrijdagmiddagborrels, teamuitjes, en opleidingen en cursussen relevant voor het vakgebied. Een prima salaris passend bij de kennis en ervaring van de kandidaat maakt het aanbod compleet. Deze aanstelling versterkt het administratieve team van Juffermans Machinebouw en draagt bij aan hun voortdurende groei en succes.