Succesverhalen
share Delen

Brandenburg Culinair vindt met succes een operator!

Brandenburg Culinair in Oudewater heeft onlangs een nieuwe operator aangenomen. De functie van operator bij Brandenburg Culinair is cruciaal voor de efficiƫnte werking van hun productielijnen. De operator is verantwoordelijk voor het opbouwen, bedienen, eventueel ombouwen en schoonmaken van de machines. Deze rol is essentieel voor het behalen van de productiedoelen en het handhaven van de kwaliteit.

De taken van de operator omvatten ook het zelfstandig verhelpen van kleine storingen, het realiseren van de planning, het bijhouden en registreren van productiegegevens, het zorgen voor orde en netheid aan de lijn, en het naleven van het bedrijfs-, kwaliteits- en arbobeleid.

Brandenburg Culinair zocht naar iemand die goed in hun team past, met eigenschappen als positiviteit, aanpakkersmentaliteit, flexibiliteit, zelfstandigheid, verantwoordelijkheid, en goede communicatieve vaardigheden. Kennis en ervaring in de voedingsmiddelenindustrie was een pre, maar niet noodzakelijk, aangezien het bedrijf bereid is om de nodige training te bieden.

Deze aanstelling draagt bij aan de verdere groei en succes van Brandenburg Culinair, waarbij de nieuwe operator een sleutelrol zal spelen in het handhaven van de hoge productiestandaarden van het bedrijf.