Succesverhalen
share Delen

Een nieuwe assistent makelaar (binnendienst)/personal assistent) voor De Koning & Witzier makelaars!

De Koning & Witzier Makelaars in Oudewater heeft onlangs een nieuwe Assistent Makelaar (binnendienst)/Personal Assistent verwelkomd, dankzij een succesvolle plaatsing via 'Uw Stad Werkt'. In deze veelzijdige rol zal de nieuwe medewerker een sleutelfiguur zijn binnen het team, door direct te ondersteunen in diverse taken. 

De werkzaamheden zijn divers en omvatten het onderhouden van contact met klanten, het beheren van de agenda en het plannen van afspraken, en het uitvoeren van administratieve taken zoals het beheer van mail, het voorbereiden van koopaktes, en het aanmaken van brochures. Deze rol vereist een combinatie van secretariële en communicatieve vaardigheden, en biedt een unieke kans om direct betrokken te zijn bij de agrarische makelaardij.

Deze positie bij De Koning & Witzier Makelaars is een uitstekende kans voor iemand die affiniteit heeft met de makelaardij en op zoek is naar een dynamische en ondersteunende rol. De functie illustreert de effectiviteit van het 'Uw Stad Werkt'-platform in het samenbrengen van getalenteerde individuen met lokale bedrijven, versterkend de gemeenschap en stimulerend de lokale economie.