Succesverhalen
share Delen

Brandenburg Culinair vindt een productiemedewerker via Oudewater Werkt!

Brandenburg Culinair in Oudewater heeft een nieuwe Productiemedewerker in dienst genomen, wat een geweldige toevoeging is aan hun team. In deze functie zal de nieuwe medewerker een breed scala aan taken uitvoeren binnen de productie en expeditie afdelingen. Hun verantwoordelijkheden omvatten het in- en ompakken van vlees en vleesproducten, het controleren van producten en het signaleren van eventuele afwijkingen, het assisteren van de operator bij de op- en afbouw van productielijnen en machines, en het naleven van bedrijfs-, kwaliteits- en arbobeleid.

Deze rol bij Brandenburg Culinair vereist een positieve en flexibele instelling, technisch inzicht, kennis van voedselveiligheid (HACCP), en een goede beheersing van de Nederlandse taal. De nieuwe medewerker zal profiteren van een salaris volgens de CAO Vleeswaren industrie, kou-toeslag, een fulltime functie, gratis parkeren, reiskostenvergoeding, gratis vers fruit dagelijks, uitzicht op een vast dienstverband, 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband, collectieve zorgverzekering, en de kans om zichzelf te ontplooien binnen het bedrijf.

De succesvolle invulling van deze vacature via 'Uw Stad Werkt' benadrukt de effectiviteit van het platform in het samenbrengen van lokale bedrijven met geschikte kandidaten, wat bijdraagt aan de groei van de lokale gemeenschap en economie.