Succesverhalen
share Delen

Bogro vindt met succes een Leerling Monteur!

Bogro, een gerenommeerd installatiebedrijf in Oudewater, heeft onlangs een nieuwe Leerling Monteur aangenomen via 'Uw Stad Werkt'. Deze leerling monteur krijgt de kans om het vak te leren in de praktijk, onder begeleiding van een ervaren monteur. Bovendien biedt Bogro de mogelijkheid voor een interne praktijkopleiding, wat bijdraagt aan de professionele ontwikkeling van de leerling monteur.

Deze functie is ideaal voor iemand met affiniteit met techniek en de wens om te werken in een MKB installatiebedrijf. De leerling monteur zal zijn of haar vaardigheden ontwikkelen, terwijl er ook gekeken wordt naar passende opleidingen en doorgroeimogelijkheden. Dit toont Bogro's betrokkenheid bij de groei en ontwikkeling van hun medewerkers.

De arbeidsvoorwaarden voor deze rol zijn conform het CAO technisch installatiebedrijf, inclusief een prima salaris, 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen, 8% vakantiegeld, werkgeversbijdrage in de pensioenpremie, studiekosten vergoeding, reiskostenvergoeding, en veel ontspanningsactiviteiten. Dit benadrukt de aantrekkelijkheid van de functie en de zorg die Bogro heeft voor het welzijn van haar werknemers.

De succesvolle invulling van deze vacature via 'Uw Stad Werkt' onderstreept de effectiviteit van het platform in het verbinden van lokale bedrijven met gemotiveerde en ambitieuze werknemers, wat de lokale economie en gemeenschap ten goede komt.