Open Deur

Bied met uw bedrijf ook kansen aan lokaal talent zonder diplomavereisten.

Waarom uw vacatures aanmelden voor Open Deur?

Vergroot uw talentenpool

Door vacatures aan te bieden zonder diplomavereisten, krijgt u toegang tot een bredere groep gemotiveerde werkzoekenden, wat uw kansen op het vinden van geschikte medewerkers vergroot.

Positieve maatschappelijke impact

Help mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt om actief deel te nemen aan de maatschappij, en draag bij aan inclusieve werkplekken.

Flexibele bedrijfsvoering

Door vacatures aan te bieden zonder strikte opleidingseisen, kunt u gemakkelijker inspelen op veranderende behoeften en sneller vacatures invullen met geschikte kandidaten.

Wat is Open Deur?

Open Deur is een initiatief waarbij werkzoekenden met een laag opleidingsniveau eenvoudig toegang krijgen tot een overzicht van banen waarvoor geen diploma's vereist zijn. Bedrijven plaatsen hun vacatures op het platform die geen specifieke opleidingseisen hebben, zodat werkzoekenden zonder diploma gemakkelijk een passende baan in hun buurt kunnen vinden. Dit helpt hen om sneller aan het werk te gaan, zelfs als ze nog niet precies weten welke functie ze zoeken.

Hoe werkt Open Deur voor werkzoekenden?

Werkzoekenden kunnen eenvoudig filteren op Open Deur vacatures, waardoor ze een overzicht krijgen van alle beschikbare banen zonder opleidingsvereisten. Dit maakt het vinden van een baan toegankelijker voor iedereen, ongeacht hun opleidingsachtergrond.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over hoe uw bedrijf kan profiteren van Open Deur? Wilt u meer informatie ontvangen over hoe u uw vacatures gratis kunt aanmelden? Laat het ons weten, wij helpen u graag verder!

Ben Breedveld

Kevin van Arkel

Contactformulier