Beter Bed Woerden

share Delen

Over Beter Bed Woerden

ZO WERKEN WIJ SAMEN


Samen voor 100%

Onze enthousiaste medewerkers op kantoor, in de logistiek en in de winkels stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat heel Nederland comfortabel en voordelig slaapt. Doordat we onze goede service ook na de aankoop voortzetten, zitten we inmiddels op een klanttevredenheidsscore van meer dan 95%! Ons doel? Het bereik van de volle 100%. Kom jij ons daarbij helpen?

Tevreden medewerkers

Wij geloven dat we onze klanten pas 100% tevreden kunnen stellen, als onze medewerkers dat ook zijn. Daar doen wij graag ons best voor. Bij Beter Bed kun je rekenen op een goed salaris, mooie secundaire arbeidsvoorwaarden, een gezellige werksfeer en de kans jezelf te ontwikkelen. Zo halen we het beste uit elkaar!

Werken bij Beter Bed

Werken bij Beter Bed is meer dan zomaar een baan. Je wordt onderdeel van onze familie, bedreven medewerkers bij wie ‘goed’ altijd net een beetje beter kan, die elke dag het beste uit zichzelf halen en bovendien overal kansen zien en benutten. Heb jij het Beter Bed DNA? Doe de test en ontdek hoeveel procent jij scoort!

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan