Breviline

share Delen

Over Breviline

Over Breviline
Breviline B.V., momenteel gevestigd in Mijdrecht maar binnenkort met Woerden als standplaats, is gespecialiseerd in het vervaardigen van RVS-producten van draad en gaas voor de horecabranche, de industrie en voor medische toepassingen. Alle producten worden vervaardigd in ons eigen bedrijf in Mijdrecht door ervaren en betrokken vakspecialisten.

Wat begon in 1948 in een schuurtje achter de woning van G. Verboom met de productie van bakkerijgereedschap, is nu –ruim 65 jaar later– uitgegroeid tot een bedrijf dat marktleider is op het gebied van draad- en gaasartikelen in de horecabranche en van manden, korven, roosters en filters voor toepassingen in de  industrie en de medische wereld. Ons afzetgebied groeide uit tot België, Duitsland en Engeland.

Met het oog op verdere internationale expansie hebben wij besloten per 10 april 2015 onze oer-Hollandse naam Verboom’s Draadwarenbedrijf B.V. te wijzigen in Breviline. Wij zijn er van overtuigd voor ons kwaliteitsmerk een internationalere afzetmarkt te kunnen creëren.

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan