Chalet.nl

share Delen

Over Chalet.nl

Chalet.nl, gevestigd in Woerden, is een zelfstandige touroperator en specialist in de verhuur van vrijstaande chalets en luxe appartementen van 2 tot 50 personen. Wintersportliefhebbers kunnen, via website, email, chat of telefoon, bij ons terecht voor het boeken van vakanties in Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Italië.

Het ruime aanbod van grote chalets en appartementen is waar Chalet.nl bekend om staat en ook uniek in is. Naast de groepschalets kunnen ook gezinnen of kleine groepen kiezen voor de charme van een vrijstaand chalet of een luxe appartement. Je kunt je vakantie desgewenst aanvullen met bijvoorbeeld catering, skimateriaal en skilessen. Zo hoef je dit ter plekke niet meer te regelen en ga je goed voorbereid op reis!

Al 5 jaar Beste Wintersportaanbieder nr. 1
Op ons kantoor in Woerden, en in de Alpen, werken ruim 20 medewerkers met een passie voor wintersport. We streven naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid en we zijn erop gericht onze specialistische kennis te delen met de klant. Daar ligt onze toegevoegde waarde. Vanaf 2015 is ons specialisme elk jaar beloond met de Zoover Award voor beste wintersportaanbieder. Een mooie bekroning op ons werk.

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan