Domino's Woerden

share Delen

Over Domino's Woerden

Werken bij Domino’s is leuk en afwisselend. Voor iedereen. Of je nu een bijbaantje zoekt, gaat voor een carrière of ondernemersplannen hebt. Iedereen is even waardevol en levert zijn eigen bijdrage. Maar 1 ding hebben we gemeen en dat is plezier in ons werk. Plezier als basis voor onze hoge kwaliteit en service.

En je gelooft het of niet, maar hoe langer je bij ons werkt hoe meer plezier. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en je collega’s worden vrienden. Je weet alles over het bakken van pizza’s en er wordt geluisterd naar je ideëen. Successen vieren we samen en als het even niet meezit dan vangen collega’s je op. Daar leer je weer van.

Saai? Geen moment! De werkdruk is hoog en je doet veel verschillende dingen op een dag. En je zult merken, tevreden klanten vervelen nooit! Ben je toch toe aan een nieuwe uitdaging dan heeft Domino’s veel te bieden. Je kunt doorgroeien naar andere functies binnen de vestigingen of het hoofdkantoor, opleidingen volgen of wie weet ervaring opdoen bij onze collega’s in het buitenland.

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan