Groenendijk Bedrijfskleding

share Delen

Over Groenendijk Bedrijfskleding

Over Groenendijk Bedrijfskleding
Groenendijk Bedrijfskleding is sinds 1997 totaalleverancier van bedrijfskleding, bedrijfsschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen in de gehele Benelux. Groenendijk is van oorsprong een familiebedrijf uit Woerden, hoofdstad van het Groene Hart, gelegen in de provincie Utrecht.

Centraal vanuit Woerden, Amsterdam en Kesteren verzorgt Groenendijk onder andere het logistieke traject, de bedrukking en de borduring. In het hoofdkantoor in Woerden bevindt zich een eigen atelier. Op deze vestiging bevindt zich ook een ruime showroom. Daarnaast beschikt Groenendijk over een vestiging in Amsterdam en Kesteren. In totaal werkt er een team van ruim 200 collega’s.

Met veel kennis, inzet en enthousiasme helpen wij onze klanten aan de beste bedrijfs- en veiligheidskleding, veiligheidsschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s). Veel producten hebben we standaard op voorraad in ons magazijn in Woerden. Deze kleding kan heel snel geleverd worden. U bent natuurlijk ook welkom in onze winkel in Kesteren en onze showroom in Woerden.

De klant centraal
In ons werk staat u als klant centraal. Daarom horen we graag wat uw wensen en vragen zijn. Bij voorkeur komt hiervoor een accountmanager bij u langs. Vervolgens vertalen we uw wensen en (arbo)eisen in een goede en werkbare aanbieding. Naast goede standaardproducten kunnen we maatwerk bieden in de vorm van speciale producties, ook wel huisstijlkleding genoemd. En ook onze diensten bieden wij op maat.

Kwaliteit
Als klant kunt u er zeker van zijn dat ons product van hoge kwaliteit is.

  • Voor onze producten werken we alleen samen met topleveranciers.
  • We zijn ISO 9001 gecertificeerd. Dit garandeert dat wij werken volgens een hoogstaand kwaliteitssysteem.
  • We zijn lid van relevante branche-organisaties zoals de AVAG.
  • We zijn een lerende organisatie met veel aandacht voor interne en externe opleidingen. Ook worden onze producenten periodiek bezocht om de laatste ontwikkelingen te vernemen.

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan