Kasteel Woerden

share Delen

Over Kasteel Woerden

Gastvrijheid is mensenwerk. Gastvrijheid voor grotere groepen mensen is teamwerk. De medewerkers in het team van Kasteel Woerden kenmerken zich door de volgende eigenschappen en keuzes.
 
Plezier en geluk – Met plezier naar je werk gaan en in positieve samenwerking met jouw enthousiaste collega’s iedere gast te mogen verzorgen. Een goede sfeer zorgt voor een goede kwaliteit van onze producten en diensten, weinig ziekte, veel creativiteit en de tevredenheid van onze opdrachtgevers en gasten.
 
Uitdaging en Afwisseling – Als onderdeel van het team ga je de uitdaging aan om iedere gast een goed verblijf te bezorgen. Tijd, flexibiliteit, verschillende wensen en eisen, verwachting van de gast, budget, communicatie zijn hierbij veel voorkomende kritische kaders en richtlijnen. Iedere dag is anders. Afwisselende groepen, zalen, gasten, bijeenkomsten, werktijden, gerechten, wensen en verzoeken. Geen dag is hetzelfde.
 
Ontwikkeling – Iedere medewerker krijgt de gelegenheid om zich binnen het werk te ontwikkelen en te leren en kan meegroeien in een ontwikkelende organisatie, die processen en procedures probeert eenvoudiger te maken, maar altijd realiseert dat gastvrijheid mensenwerk is.
 
Verantwoordelijkheid – Iedere medewerker voelt zich verantwoordelijk voor de onbezorgde gastvrijheid die wij willen bieden.

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan