Kiwa Dare Services

share Delen

Over Kiwa Dare Services

Voor een veilige en storingsvrije wereld!
Elektronica is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. 

Dat vraagt om storingsvrije en veilige producten. We zijn dan ook trots om er elke dag weer in te slagen een bijdrage te leveren aan een veilige en storingsvrije wereld!
Als 'Technical Guide' en 'Problem Solvers' begeleiden we onze klanten bij de ontwikkeling van hoogwaardige innovatieve producten en loodsen we hen door het certificeringstraject alvorens ze hun producten op de markt brengen.

Dat doen we door EMC-metingen en productveiligheidsonderzoeken uit te voeren op allerhande elektronica. Zo zijn we actief in o.a. de automotive, medische, maritieme, militaire, aerospace en railway industrie. Ook kalibreren we een breed spectrum aan elektronische meetapparatuur.

Cultuur
Kiwa Dare Services is een internationaal georiënteerd hightech bedrijf met zo'n 45 enthousiaste medewerkers. Kiwa Dare Services maakt deel uit van de groep Kiwa Nederland B.V. Een bedrijf dat met de voeten in het Groene Hart maar wereldwijd op de kaart staat. Gedreven door onze zorg voor veiligheid en kwaliteit, innovatie en techniek om een wezenlijke bijdrage aan een storingsvrije en veilige wereld te kunnen leveren. Dat zien we terug in de innovatieve high-end producten en software die we maken en de ambities en gedrevenheid van onze collega's.

Help jij mee aan een veilige en storingsvrije wereld?
Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven Elektronica Engineers die graag een bijdrage willen leveren aan een veilige en storingsvrije wereld door middel van het testen van elektronica en ontwikkeling van hardware en software.

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan