Kwakkenbos BV

share Delen

Over Kwakkenbos BV

Kwakkenbos is dè aannemer voor (ver)bouwprojecten in Midden Nederland. Wij zijn een modern, middelgroot familiebedrijf dat in staat is complete werken aan te nemen op het gebied van nieuwbouw, verbouw en service & onderhoud. Kwakkenbos bestaat als middelgroot en modern familiebedrijf in 2023 80 jaar! Veel zaken zijn in de afgelopen periode veranderd, maar wat altijd hetzelfde is gebleven, is de servicegerichte en persoonlijke aanpak.  

Het werken bij Kwakkenbos draait om optimaal bouwplezier. Dit kunnen wij alleen bereiken door ons team van enthousiaste mensen, die samen voor een professionele, maar ook leuke werksfeer zorgen. Bovendien investeren we volop in (talent)ontwikkeling, kennisdeling en ICT. Zo houden we het werken bij Kwakkenbos uitdagend, maar ook makkelijk en toekomstgericht. En dat draagt uiteindelijk bij aan betere resultaten.

Je thuis voelen bij Kwakkenbos is belangrijk. We gaan ervoor als één team: met onze opdrachtgevers én natuurlijk met onze medewerkers en partners. Wat betekent dit voor jou? De werksfeer is heel prettig informeel, open en eerlijk. Dit merk je meteen aan de manier waarop collega’s met elkaar omgaan en lange dienstverbanden, soms langer dan 20 jaar, zijn hier geen uitzondering! Er is ruimte voor iedereen en de onderlinge belangstelling is altijd groot.

Er is een grote mate van vrijheid, waardoor je sneller in staat bent om jezelf te ontwikkelen. Wij stimuleren jouw professionele groei graag en zullen je dan ook ondersteunen als jij (nog) beter wilt worden in je vak. We hebben een langetermijnvisie en investeren graag in mensen. Kortom: jij bent van harte welkom bij Kwakkenbos!

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan