Netrex Internet Solutions

share Delen

Over Netrex Internet Solutions

Over Netrex
Netrex is een fullservice internetbureau gespecialiseerd in websites en apps voor innovatieve ondernemers met en zonder plan. Wij zijn een sociale onderneming met eigen merken en producten als Leer Zelf Online, ABCDate.nl en Steffie.nl en proberen de wereld te verbeteren vanuit een karakteristiek pand in de binnenstad van Woerden. Met de winst uit ons commerciële werk ondersteunen we projecten die de inclusie van kwetsbare mensen bevorderen. Met onze diverse sociale platforms bedienen we meer dan 1.5 miljoen mensen per jaar.

Meer opbrengst in geld, maatschappelijke betrokkenheid, sociaal kapitaal en hulp aan kwetsbare mensen, kun je volgens ons ontwerpen. Netrex nodigt je daarom graag uit op ons kantoor in Woerden voor een anderhalf uur durende gratis kennissessie waarin we creatieve en technische mogelijkheden van innovatieve digital marketing en e-learning met je doornemen. Wij nemen je uitdaging onder de loep en presenteren een mogelijke online strategie.

We bespreken zaken als focusgroepen, positionering en persona's en vragen of je hebt nagedacht over thema’s als social media marketing en of je behoefte hebt aan E-learning, B2B marketing of e-marketing. Netrex is hét marketingbureau dat de vraag achter de vraag van jouw doelgroep kent en daarmee de beste online strategie voor je kan uitstippelen. We doen dit voor grote ondernemingen, de overheid, belangenorganisaties en midden- en kleinbedrijf.

We gaan eerst heel goed luisteren
Als we na de intake een goed beeld hebben van jouw digitale marketing vraagstuk, zijn dit de resultaten van de gratis kennissessie:

 • Doelgroep bepalen;
 • Persona: een beeld van wie jouw website gebruikt;
 • Customer journey: van gevonden worden tot conversie;
 • Inbound kanaalkeuze: jouw boodschap daar waar jouw doelgroep is;
 • Contentplan: dezelfde boodschap in een andere verpakking;
 • Website of appdesign.

Vervolgens gaan we kleine stapjes maken
Elk project - hoe groot ook - hakken we eerst in kleine stukjes. Die stukjes verdelen we met een duidelijke opdracht over de klankbordgroep, de focusgroep en het team. Al die kleine successen lijmen we gaandeweg aan elkaar zodat het proces altijd beheersbaar, bespreekbaar en opleverbaar blijft. Hierbij is het van groot belang dat alle betrokken mensen en partijen zich open en kwetsbaar opstellen. Dat kan alleen maar als de communicatie veelvuldig, 100% transparant en direct is. We hebben maar één belang. Het project een succes maken voor de eindgebruiker; jouw klant of cliënt, doelgroep en ontvanger van de boodschap. Betrek deze er dan ook bij direct vanaf het begin.

E-learning
Netrex maakt als sociale onderneming onder de merknaam Leer Zelf Online e-learning voor diverse groepen kwetsbare mensen:

 • Mensen met een verstandelijke beperking
 • Laaggeletterden
 • Senioren
 • Vluchtingen
 • Kinderen

In een samenleving die steeds complexer wordt, is het zaak meer aandacht te besteden aan mensen die digitaal buiten de boot dreigen te vallen.

Leer Zelf Online
"Ik ben heel blij met het zeer noodzakelijke werk van Leer Zelf Online. Zij voorzien in een enorme behoefte aan eenvoudiger gemaakte elektronische dienstverlening! De digitalisering van de overheid gaat soms veel te hard. We krijgen hier dagelijks vragen en opmerkingen van burgers over in ons callcenter.” [De Nationale Ombudsman]

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan