The Sourcing Company

share Delen

Over The Sourcing Company

Over The Sourcing Company
Wij zijn de cloud provider met de focus op ultieme dienstverlening rondom Azure en onze eigen Azure Stack. Ons doel is mensen prettig te laten werken. Met dit cloud platform bedienen wij rechtstreeks de gebruiker. Wij hanteren in onze cloud slechts A producten.

In samenwerking met Microsoft zijn we in staat om Azure en hybride cloudoplossingen te leveren aan onze opdrachtgevers. Onze status is die van Microsoft Cloudstanding partner. Hiermee behoren we tot 1 van de 13 beste cloud providers in Nederland.

Wij richten ons met onze dienstverlening op het midden bedrijf (tussen de 25-500 werkplekken) en adviseren bij ICT vraagstukken waarbij wij de rol aannemen van ‘gastheer’. Wij willen onze relaties te allen tijde het gevoel geven dat zij welkom zijn.

Wat ons uniek maakt is de manier naar hoe wij tegen dienstverlening aankijken. Wij werken niet volgens de traditionele eerste, tweede en derde lijn filosofie. Bij ons draagt elke specialist zijn steentje bij aan de support en beheer werkzaamheden en hierdoor is het oplossend vermogen binnen het eerste contact ruim 85% wat resulteert in een zeer hoge klanttevredenheid.

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan