Nieuws
share Delen

SWO de Splinter vindt Office Manager via Woerden Werkt

Woerden Werkt helpt bedrijven ook in 2020 aan nieuwe werknemers, zo heeft ook Samenwerkingsorganisatie (SWO) de Splinter ondervonden. Het bedrijf slaagde er via het platform in een Office Manager te vinden.

In december besloot SWO de Splinter de tijdelijke functie van Office Manager uit te zetten via social media, de eigen website en Woerden Werkt. Via het platform meldde zich uiteindelijk een geschikte kandidaat, die tijdelijk de functie waar zal nemen van de huidige Office Manager van het bedrijf, die met zwangerschapsverlof gaat.

De huidige Office Manager is enthousiast over Woerden Werkt, dat sinds november 2019 live staat. “Het werkt erg makkelijk en er wordt snel geschakeld”, vertelt ze in gesprek met dit platform. Ze raadt alle Woerdense bedrijven dan ook aan om via het platform vacatures uit te zetten. “Niemand houdt van lange reistijden, dus ik vind het een erg goed initiatief.”

Woerden Werkt feliciteert SWO de Splinter met het vervullen van deze vacature en wenst de nieuwe werknemer uiteraard veel werkplezier toe.

Over SWO de Splinter
SWO de Splinter is een brancheorganisatie voor de zelfstandige tankstationhouder in Nederland. Het bedrijf ontzorgt ondernemers op het gebied van inkoop, schappenplannen, consumentenspaaracties en nog veel meer. SWO de Splinter is een klein bedrijf met een informele sfeer.