Interviews
share Delen

Elektro Internationaal verguld met drie jubilarissen

In een tijd waarin de technische sector niet makkelijk aan personeel kan komen en de focus op aantrekken van mensen ligt, is het des te belangrijker om de mensen die voor je werken te waarderen en te behouden. En dat ze dit goed doen bij Elektro Internationaal, blijkt wel uit het feit dat het Woerdense bedrijf (dat in 2018 haar 40-jarig jubileum vierde) dit jaar maar liefst drie jubilarissen telde die ieder al 40 jaar bij de zaak zijn.

Dirk Blom uit Woerden begon in 1981 samen met Bert Ton en André Rijneveld uit Zegveld zijn loopbaan in de werkplaats van het paneelbouwbedrijf. In de 4 decennia die zij er nu werkzaam zijn, hebben zij gezamenlijk al zo’n beetje het complete scala aan mogelijke functies binnen het bedrijf bekleed. Assemblage monteur, eerste monteur, leidinggevend monteur, tester, chef werkplaats, calculator, werkvoorbereider, projectleider en teamleider; ze hebben al deze functies vervuld! Het veertigjarig jubileum wordt wel een doublé jubileum genoemd, wat staat voor verguld.

Ontwikkelkansen
En verguld is de organisatie absoluut met de 120 jaar aan ervaring en toewijding die de drie jubilarissen André, Bert en Dirk (op de foto v.l.n.r.) samen vertegenwoordigen. Iets moet de doorslag geven om zo lang bij dezelfde baas te blijven. De jubilarissen noemen als gemene deler vooral ‘de ongedwongen sfeer’. Zowel André als Dirk zou niet meer anders willen: "We hebben altijd de kans gekregen ons te ontwikkelen. Zo zijn we met het bedrijf meegegroeid, bijna vergroeid zeg maar." Ook Bert kijkt met veel genoegen terug op de afgelopen 40 jaar: "Ik ga nog elke dag met plezier naar mijn werk. Ik heb hier zoveel meegemaakt, ik kan er een boek over schrijven!"

Collega’s en de directie van Elektro Internationaal bedanken Dirk, Bert en André uit de grond van hun hart voor alle inzet. “We hopen dat we ze tot onze EI-familie mogen blijven rekenen én uit hun onschatbare vakkennis mogen blijven putten totdat ze van hun pensioen gaan genieten”, aldus algemeen directeur Leon van Zelst.

Wil je een kijkje nemen bij de openstaande vacatures van Elektro Internationaal? Dat kan hier!