Succesverhalen
share Delen

Woerden werkt ook succesvol voor Elektro Internationaal, Logistiek medewerker gevonden

Elektro Internationaal in Woerden heeft een nieuwe logistiek medewerker aangenomen. Deze functie, variƫrend van 0 tot 40 uur per week, is bedoeld voor iemand die van aanpakken weet en bijdraagt aan het logistieke team. De taken van de logistiek medewerker omvatten het ontvangen en controleren van goederen, verzorgen van materialenuitgifte naar de werkplaats, verwerken van pakbonnen, verzenden van retourgoederen, en het verzenden en ophalen van goederen met een bestel- of bakwagen bij afwezigheid van de vaste chauffeur. Bovendien behoren diverse computerwerkzaamheden in Excel en Syntess tot de functie.

De ideale kandidaat was gestructureerd, servicegericht, nauwkeurig en had oog voor kwaliteit. Leergierigheid en motivatie waren belangrijke eigenschappen, evenals het vermogen om makkelijk contact te onderhouden met anderen. Het bezit van rijbewijs B, eventueel aangevuld met BE, of de bereidheid om hiervoor aanvullende training te volgen, was ook een vereiste.

Elektro Internationaal biedt een salaris boven de gangbare cao Metalektro, flexibiliteit in werktijden, 27 vakantiedagen, 13 Atv-dagen, 8% vakantiegeld en een winstuitkering, persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden met uitgebreide interne trainingen, en een collegiale werksfeer met diverse personeelsactiviteiten. Deze aanstelling draagt bij aan de efficiƫntie en effectiviteit van het logistieke team van Elektro Internationaal.