Succesverhalen
share Delen

Verweij Houttechniek vindt Medewerker Magazijn (fulltime) via Woerden werkt!

Verweij Houttechniek in Woerden heeft met succes een nieuwe fulltime medewerker voor het magazijn aangenomen. De medewerker is verantwoordelijk voor een gestroomlijnde verwerking van inkomende goederen, waaronder het controleren, opruimen en tijdig klaarzetten van orders voor de productie. Ook behoren voorraadcontrole, het aanvullen van voorraden, het verwerken van retouren, en het hebben van contacten met leveranciers over incomplete zendingen tot de taken.

Voor deze functie was een MBO-4 werk- en denkniveau vereist, evenals een leergierige werkhouding, een gezonde dosis humor, en affiniteit met werken binnen een productieomgeving of magazijn. Een servicegerichte, collegiale instelling, nauwkeurige werkwijze, en goede beheersing van de Nederlandse taal waren ook belangrijk. Ervaring met hang- en sluitwerk of in de bouw en/of renovatie was een pré.

Verweij Houttechniek biedt een baan vol afwisseling en uitdaging met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, een uitgebreid inwerkprogramma, mogelijkheden voor het volgen van opleidingen, gezellige collega’s in een informele werksfeer met korte lijnen, en een moderne, innovatieve en maatschappelijk verantwoorde werkomgeving. Deze aanstelling draagt bij aan het efficiënt beheren van het magazijn en het ondersteunen van de productieprocessen.