Succesverhalen
share Delen

Ook Dumaco Woerden vindt geschikte kandidaat voor een Logistiek en productie medewerker via Woerden Werkt!

Dumaco in Woerden heeft een nieuwe logistiek en productie medewerker aangenomen. Deze fulltime functie omvat een verscheidenheid aan taken, waaronder het controleren en ontvangen van bestelde producten zoals buizen en flenzen, beheer en inkoop van voorraadartikelen, verzamelen en uitgeven van goederen per project, zaag-, boor- en draaiwerkzaamheden, en het controleren en klaarmaken van producten voor transport.

Voor deze rol was een MBO werk- en denkniveau op niveau 4 vereist, bij voorkeur in de richting van logistiek. Nauwkeurigheid in administratie, ervaring met een ERP-pakket, en een goede beheersing van zowel de Nederlandse als bij voorkeur de Engelse taal waren essentieel. Ook het hebben van een VCA-certificaat en ervaring met het lezen van technische tekeningen was belangrijk.

Dumaco biedt een marktconform salaris volgens de Metaalbewerking CAO, 8% vakantietoeslag, deelname aan de pensioenregeling Pensioenfonds Metaal en Techniek, 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen bij een fulltime dienstverband. Binnen het bedrijf zijn er ook mogelijkheden voor aanvullende scholing en trainingen. Met deze aanstelling versterkt Dumaco haar team en blijft ze groeien en ontwikkelen in haar branche.