Succesverhalen
share Delen

Een nieuwe administratief medewerker voor Fiable Administratie & Advies B.V.!

Fiable Administratie & Advies B.V. in Woerden heeft succesvol een administratief medewerker aangenomen. Deze functie, met een werktijd van 0 tot 40 uur per week, richt zich op het zelfstandig verwerken van administraties en het beantwoorden van administratieve vragen van klanten.

De nieuwe medewerker gaat bijdragen aan het ontzorgen van MKB bedrijven op administratief, financieel en fiscaal gebied. De rol is afhankelijk van de kennis en vaardigheden van de kandidaat, waarbij het niet alleen gaat om klakkeloos verwerken en invullen, maar ook om verder denken en helpen van klanten.

Voor deze positie was Fiable op zoek naar kandidaten die afstuderen, net zijn afgestudeerd, of werkervaring hebben in het vak. Belangrijk was een werkomgeving waar ruimte is voor zelfontplooiing, afgestemde werkdruk en werkzaamheden, en oog voor elkaar.

Fiable biedt een fijne werkomgeving en goede arbeidsvoorwaarden, en staat open voor zowel starters als gevorderde kandidaten. De details van het aanbod worden verder toegelicht in een persoonlijk gesprek. Met deze aanstelling versterkt Fiable haar team en blijft ze haar klanten uitstekende ondersteuning bieden.