Succesverhalen
share Delen

Succes voor H2O Installatietechniek met een W-Monteur!

H2O Installatietechniek in Woerden heeft een nieuwe W-monteur aangenomen. Deze fulltime functie omvat het plaatsen van sanitaire- en verwarmingsinstallaties, installeren van warmtepompen en kleine mechanische ventilatiesystemen, begeleiden en opleiden van assistent-monteurs, en repareren van diverse installaties. Eventueel laswerk kan ook onderdeel zijn van de taken.

Voor deze rol was een MBO (3 of 4) opleiding in Werktuigbouwkunde, Installatietechniek, of een vergelijkbare richting vereist. Daarnaast was minimaal 3 jaar relevante werkervaring nodig, met de gewoonte om zelfstandig vanaf tekening te werken en heldere communicatie met collega’s, leidinggevenden en klanten.

H2O Installatietechniek biedt een vaste, zelfstandige en veelzijdige baan in een gezond en groeiend bedrijf, goede arbeidsvoorwaarden, mogelijkheden voor vaktechnische opleidingen, en een bedrijfswagen, smartphone, tablet, gereedschap en bedrijfskleding. Deze aanstelling versterkt het team van H2O Installatietechniek en draagt bij aan het realiseren van duurzame en intelligente gebouwen.