Succesverhalen
share Delen

Succes voor ABS Autoherstel Ad de Goey met een Receptionist!

ABS Autoherstel Ad de Goey in Woerden heeft een nieuwe receptionist (M/V) aangenomen. De functie vereiste een persoon die als eerste aanspreekpunt voor klanten fungeert, hen ontvangt met een kopje koffie, helpt met schadeformulieren, en voorbereidingen treft voor het dossier. De receptionist zorgt er ook voor dat alle relevante informatie voor de calculator beschikbaar is en informeert klanten over de voortgang van werkzaamheden, waarbij hij/zij de planning van de werkplaatsverrichtingen bewaakt.

Voor deze functie was een MBO-opleiding of relevante werkervaring vereist, evenals ervaring in de functies van schademanager of receptionist. De ideale kandidaat kon goed in teamverband functioneren, had een positieve houding, en was nauwkeurig in het registreren van afspraken en administratieve processen. Daarnaast was de bereidheid om cursussen te volgen belangrijk.

ABS Autoherstel Ad de Goey is een echt familiebedrijf met een prettige werksfeer en veel ruimte voor eigen inzicht. Ze bieden een moderne, duurzame werkomgeving met goede gereedschappen en airconditioning. Deze nieuwe aanstelling draagt bij aan het verder versterken van het klantvriendelijke en efficiƫnte team van ABS Autoherstel Ad de Goey.