Succesverhalen
share Delen

Succes voor Kalisto met een Intern Begeleider / Kwaliteitscoördinator!

Kalisto heeft een nieuwe Intern Begeleider / Kwaliteitscoördinator aangenomen. Deze functie is cruciaal voor het waarborgen van de onderwijskwaliteit in de school. De Intern Begeleider / Kwaliteitscoördinator speelt een voortrekkersrol bij het coachen en begeleiden van leerkrachten, het invullen van basisondersteuning en het organiseren van extra ondersteuning. Deze rol vereist ook het adviseren van leerkrachten, het bewaken van de ondersteuningsstructuur, en het verder ontwikkelen van het systeem van leerlingenondersteuning.

De taken omvatten ook het leveren van bijdragen aan de kwaliteitszorg van de school, het betrokken zijn bij de ontwikkeling van leerlingen, en het verantwoordelijk zijn voor specifieke programma's zoals de Rafikiklas en de Day a Week School. De ideale kandidaat had passie en energie voor de functie, een lerende houding, visie voor schoolbeleid rondom kwaliteit, en goede communicatieve vaardigheden.

Kalisto bood een goed begeleidingstraject, samenwerking in een lerend team, en werken in professionele leergemeenschappen. Deze aanstelling draagt bij aan het verhogen van de onderwijskwaliteit en ondersteuning binnen de school.