Succesverhalen
share Delen

Ook Pencilpoint vindt geschikte kandidaat voor een Creatieve Content Creator via Woerden Werkt!

Pencilpoint in Woerden heeft onlangs een creatieve content creator aangenomen. Deze functie is ideaal voor een junior socialmediaspecialist en vereist 32-40 uur per week. De taken van de content creator omvatten het opzetten van advertentiecampagnes, schrijven van blogs, maken van foto’s en video’s voor campagnes, beheren van contentkalenders en websites, en het ontwikkelen van succesvolle socialmediastrategieën in samenwerking met designers.

De ideale kandidaat voor deze positie was iemand die in beelden denkt, passie heeft voor fotografie en video, en foutloze en pakkende berichten kan schrijven. Kennis van social media trends en ontwikkelingen, en een achtergrond in communicatie, marketing of social media was gewenst.

Pencilpoint biedt een zelfstandige functie met ruimte voor creativiteit en initiatief, direct contact met klanten, en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Deze aanstelling versterkt het team van Pencilpoint en helpt hen bij het verder uitbouwen van hun online zichtbaarheid en marketinginspanningen.