Succesverhalen
share Delen

Bij Petrus vindt een zelfstandig werkend kok via Woerden Werkt!

Restaurant Bij Petrus in Woerden heeft onlangs een nieuwe Zelfstandig Werkend Kok verwelkomd, een aanwinst voor hun keukenteam. In deze fulltime functie van 38 uur per week brengt de nieuwe kok hun passie en liefde voor eten tot uiting door het bereiden van zowel lunch- als dinergerechten. Met een oog voor detail en een focus op kwaliteit, staat deze kok garant voor gerechten die niet alleen op tijd maar ook met zorg en aandacht worden geserveerd.

De rol vereist een uitstekende samenwerking met het keukenteam, stressbestendigheid en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel voor de hygiëne in de keuken. Kennis van HACCP-richtlijnen is essentieel, evenals een resultaatgerichte instelling. De kok is ook verantwoordelijk voor de mise-en-place, zodat alle ingrediënten en gereedschappen altijd klaarstaan voor een efficiënte service.

Bij Petrus biedt een afwisselende werkomgeving met leuke collega's en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door middel van cursussen en trainingen. Het salaris is conform de richtlijnen van Koninklijke Horeca Nederland (KHN).

Dit succesverhaal toont de effectiviteit van het 'Uw Stad Werkt'-platform in Woerden, waarbij Bij Petrus de perfecte kandidaat heeft gevonden om hun team te versterken en hun gasten te voorzien van kwalitatief hoogwaardige maaltijden.