Succesverhalen
share Delen

Huswoerden vindt met succes een enthousiaste medewerker/ster hondenuitlaatservice!

Huswoerden heeft een enthousiaste nieuwe medewerker voor hun hondenuitlaatservice gevonden, een fantastische aanvulling op hun team. Deze dynamische en flexibele baan, met uren in overleg, is perfect voor iemand die een passie en liefde voor honden heeft.

De nieuwe medewerker heeft verschillende taken, waaronder het ophalen van honden met een speciaal ingerichte bus, het begeleiden van de honden tijdens hun speeltijd op het husveld, en het zorgen voor een positieve en veilige omgeving. Naast wandelen, spelen, snuffelen en knuffelen met de honden, behoren ook het schoonmaken van de bus en licht administratief werk tot de verantwoordelijkheden.

Voor deze functie is het belangrijk dat de medewerker ervaring heeft met honden en hun taal, in bezit is van een rijbewijs B, en in staat is om met een bus te rijden. Bovendien wordt er gezocht naar iemand die positief, stressbestendig, oplossingsgericht, betrouwbaar, gemotiveerd en punctueel is. Een groot verantwoordelijkheidsgevoel, goede communicatieve vaardigheden en het vermogen om zelfstandig te werken zijn ook essentieel.

Huswoerden biedt een leuke en dynamische werkomgeving, waarin de nieuwe medewerker kan leren en groeien, samen met een team van gepassioneerde hondenliefhebbers. Dit succesverhaal illustreert de effectieve manier waarop 'Uw Stad Werkt' de perfecte match weet te vinden voor bedrijven in Woerden, zoals Huswoerden, die op zoek zijn naar gepassioneerde en bekwame medewerkers.